Rondmeer Zorg – Terras

Sinds 2011 zijn onze activiteiten uitgebreid met een terras. Hier kunnen passanten (fietsers, wandelaars) even tot rust komen onder het genot van een kop koffie met een warme wafel met vruchtentopping. Alles zelf en samen gemaakt en van eigen bodem. Ook voor een eenvoudige lunch of een heerlijke ambachtelijke ijscoupe kun je op ons terras terecht. Genieten van de ruimte en de stilte en voor kinderen ook volop ruimte om te spelen en ontdekken in de buitenlucht.

Rondmeer Zorg – Terras biedt naast ons terras ook  overige activiteiten voor bezoekers; Het is o.a. een sfeervol start en/of eindpunt van een wandeling of fietsroute. Sinds dit voorjaar hebben we ook een leuke ezelwandeling uitgezet op de Asbroekerheide of ga op schattentocht met de Geocache.

Laat je verrassen door onze ‘Back to Nature’ workshops, maar ook een bezoekje aan onze pluk / moestuin of onze dieren behoort tot de mogelijkheden.

Zoekt je een mooie vergader- / groeps- ruimte in het groen voor een bijeenkomst of activiteit met lunch- of wandelmogelijkheden? Neem contact met ons op of lees verder via onderstaande links:

Share