Rondmeer Zorg – Terras

” Bezoekers vanuit onze natuur, rust en ruimte bewust maken van het behoud van de eigen omgeving door te zien, proeven, beleven en ervaren “

Sinds 2011 zijn onze activiteiten uitgebreid met een terras. Hier kunnen gasten ( ook fietsers & wandelaars) even tot rust komen onder het genot van een kop koffie met een warme wafel en vruchtentopping. Bijna alles zelf en samen gemaakt en van eigen bodem. Ook voor een eenvoudige lunch of een heerlijke ambachtelijke ijscoupe kun je op ons terras terecht. Genieten van de ruimte en de stilte en voor kinderen ook volop ruimte om te spelen en ontdekken in de buitenlucht. Wilt u ons met een groep bezoeken, (meer dan 8 personen) dan vragen we u vriendelijk van te voren even te reserveren.

Rondmeer Zorg – Terras biedt naast ons terras ook overige activiteiten voor bezoekers; Het is o.a. een sfeervol start en/of eindpunt van een wandeling of fietsroute. Of ga op schattentocht met de Geocache bij ons tegenover in het bos van de Asbroekerheide.

Laat je verrassen door onze ‘Back to Nature’ workshops, maar ook een bezoekje aan onze pluk / moestuin of onze dieren behoort tot de mogelijkheden. Tevens verkopen we regelmatig groente, bloemen en kruiden. uit eigen tuin. We hebben huisgemaakte producten zoals jams en honing in ons assortiment, lekker om thuis van te genieten of cadeau te geven.

Zoekt je een mooie vergader- / groeps- ruimte in het groen voor een bijeenkomst of activiteit met lunch- of wandelmogelijkheden? Neem contact met ons op of lees verder via onderstaande links:

Share