Ezelwandeling met Isaak of Jacob

Maak met een van onze 2 lieve ezels Isaak of Jacob een leuke ezelwandeling met je kinderen, familie, vrienden of collega’s.

Ezelwandelen is een (h)eerlijke manier van ontspanning, genieten van de prachtige natuur en even het gehaaste leven van alledag ontvluchten. Je zult merken dat je al snel het sjokkende tempo van het erg vriendelijke en aanhankelijke dier gaat volgen en echt even weg bent uit de dagelijkse sleur. Het gebied rond onze zorgboerderij, de Asbroekerheide, leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling.

Ook kinderen zullen zich volop vermaken; samen genieten in de natuur! Jullie lopen een wandelroute van  ca 4,5 km maar deze zou ook kunnen worden ingekort. Onderweg kun je ook even rusten om te genieten van een heerlijke picknick, deze kunnen jullie zelf meenemen.  Als ons terras weer geopend is kan er natuurlijk ook voor- of na de ezelwandeling iets lekkers worden genuttigd op ons Rondmeer Zorg-Terras.

Een ezel is een fantastisch dier. En … zeker niet zo lastig, koppig en eigenwijs als mensen vaak denken. De ezels zijn goed getraind en het vereist geen enkele ervaring om met deze lieve viervoeters op pad te gaan, alleen soms geduld. Ze willen graag hier en daar wat snoepen van blaadjes en gras.

Voor meer informatie over de ezelwandeling of om een ezelwandeling te reserveren kun je contact opnemen via de mail  info@rondmeer.nl

Geef in de mail a.u.b. even aan hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er zullen deelnemen en wat de leeftijden van de kinderen zijn.

Kosten bedragen  25 euro per 2 uur met een groep van maximaal 5 personen. ( geen honden )

Share